افزایش همسبتگی اجتماعی با چهار مولفه

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با اشاره به همبستگی اجتماعی میان مردم، معتقد است: زمانی می‌توان همبستگی اجتماعی را افزایش داد که شاهد توسعه چند وجهی از جمله «عادلانه»، «همه‌جانبه»، «موزون» و مبتنی بر «زیست‌بوم» و «تدریجی» باشیم و این موضوع باید به تدریج باید رخ دهد.

پژوهشگر اندیشکده موج:

ایران در مرحله پنجره جمعیتی قرار دارد/سیاست‌ها کارآمد یا بازدارنده؟

پژوهشگر اندیشکده موج گفت: ایران اکنون در مرحله پنجره جمعیتی قرار دارد که با وجود دارا بودن بیش از دو سوم نیروی کار و فعال ۱۵ تا ۶۴ ساله یک فرصت طلایی برای توسعه اقتصادی و اجتماعی دارد و هرگونه بهره‌برداری از این امکان، نیازمند برنامه‌ریزی‌های دقیق و راهبردی است.

نابرابری اجتماعی خشونت را در جامعه بالا می‌برد/آموزش مسیری هموار برای کنترل خشم

روانشناس و مشاور با تاکید براینکه نابرابری اجتماعی، تبعیض و تحقیر از عوامل افزایش ارتکاب به خشونت است، گفت: اگر فرهنگسازی، آموزش و توانمندسازی در جامعه انجام نشود افراد به خشونت و رفتارهای نابهنجار روی می‌آورند.

اجرای کامل و بی‌نقص قانون پیشگیری از وقوع جرم ضروری است

یک وکیل دادگستری با اشاره به تصویب قانون پیشگیری از وقوع جرم(شهریور ۱۳۹۰)، بر ضرورت بررسی و آسیب‌شناسی علل فقدان اجرای کامل و بی‌نقص این قانون در کشور تاکید کرد.

چرایی و چگونگی مواجهه با مدگرایی در گفت‌وگو با مهدی آقاجانلو؛

بازار ایران نمی‌خواهد هزینه طراحی را پرداخت کند!

مسئله‌ای مثل مدگرایی را به‌هیچ‌وجه نمی‌توان با تنها وضع قوانین اصلاح کرد. اگر مد را محدود در پوشش نماییم، شاید بتوان صرفاً در اماکن عمومی این محدودیت را اعمال کرد و، اما در فضای حریم خصوصی، چنانچه فرد تنها متعهد به قوانین باشد، احتمالاً قانون را رعایت نمی‌کند یا حتی جایی که بتواند قانون‌گریزی داشته باشد، نیز این امر صادق است. با ورود به ابعاد دیگر مدگرایی مثل دیزاین و حتی سبک زندگی، قوانین هیچ کارکردی نخواهد داشت؛ اما این به معنای انفعال و عدم سیاست‌گذاری نیست

برنامه بهزیستی برای اجرای طرح شهر دوستدار سالمند/ فراخوانی در این‌باره به استان‌های مختلف

رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان، برنامه این دبیرخانه را برای اجرا و توسعه طرح «شهر دوستدار سالمند» در استان‌های مختلف کشور تشریح کرد.

مروری بر یک پژوهش

تحلیلی از وضعیت گروه های مرجع در ایران

مطالعه پیمایش های ملی دو دهه اخیر، بررسی وضعیت گروه های مرجع در ایران و بررسی تاثیر گروه های مرجع در جامعه

مرور یک گزارش

آمار خودکشی در ایران و جهان | روزانه 20 نفر در تهران خودکشی می‌کنند!

خودکشی یکی از مهم‌ترین آمارهایی است که همواره به عنوان یکی از مهم‌ترین پارامترهای سلامت اجتماعی و روانی جامعه در نظر گرفته می‌شود. طبق آخرین آمارهای رسمی، آمار خودکشی در ایران که مربوط به سال 2017 می‌شود؛ در بین مردان از هر صدهزار نفر 7 نفر بوده و در بین زنان از هر صدهزار نفر 3 نفر بوده است. در مجموع آمار خودکشی در ایران برای سال 2019 برابر با 5 نفر از بین صدهزار نفر بوده است این در حالی است که این آمار در آمریکا برابر با 16 نفر و در کانادا برابر با 11 نفر بوده است.

بررسی ابعاد مختلف آینده زیست جنسی ایرانیان در گفت‌وگو با مرتضی کریمی؛

خانواده بارِ تمام کج کارکردی نهادها را به دوش می‌کشد

مسئله چیست؟ اینکه چطور سیاست‌گذاری‌های غلط و تابوهای اجتماعی که محدود به حاکمیت هم نیست، منجر به سست‌شدن بنیان خانواده می‌شود. خانواده، مهم‌ترین و کارآمدترین نهاد اجتماعی در ایران است و بار مابقی نهادها را هم به دوش می‌کشد. خانواده امروز بارِ تمام مسائل و کج کارکردی نهادها را در زمینه آموزش، پرورش، تفریح و... به دوش می‌کشد. زیست جنسی در ایران هم از این قاعده مستثنی نیست. شیوه سیاست‌گذاری که امروز برای زیست جنسی ایرانیان، در حال رخ‌دادن است و طبیعتاً مقداری از آن به خانواده‌ها هم وارد می‌شود، منجر به این شده که بنیادهای خانواده در ایران به شکل غیر قابل بازگشتی تا مرز فروپاشی پیش رود.

بررسی پدیده اینفلوئنسری در ایران و جهان در مصاحبه با صدیقه ببران؛

اینفلوئنسر‌های خالی‌بند!

باید قبول کنیم که اینفلوئنسرها افراد پرنفوذی در سوشال‌مدیا هستند و در حوزه‌هایی که کار می‌کنند، به تغییر سبک زندگی مخاطبین خود می‌پردازند. بسیاری از آن‎ها شاخه‌‎ای از مسائل اقتصادی را هم در فضای مجازی انجام می‌دهند و حتی با زیر پا گذاشتن اصول اخلاقی، از مخاطبین خود سوءاستفاده می‌کنند.

رئیس سازمان بهزیستی:

برنامه استعدادیابی برای توانمندسازی مددجویان به اجرا درمی‌آید

رئیس سازمان بهزیستی کشور چهار گام تحقق استقلال مددجویان را استعدادیابی، مهارت‌آموزی، توانمندسازی و فرصت‌آفرینی برای آنان معرفی کرد و گفت: برنامه استعدادیابی و توسعه مهارت‌های جامعه هدف، برای اولین‌بار طراحی شده است.

حامعه شناسان مازنی از دلایل مرگ های الکلی می گویند

مرگ‌های سریالی با الکل در سایه فقر فرهنگ و آموزش!

معاون حقوق بشر وزارت دادگستری اعلام کرد

شناسایی ۶ هزار زباله‌گرد در تهران/ ۴ هزار و ۵۰۰ نفر ساماندهی شده‌اند

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری درخصوص وضعیت زباله‌گردی در تهران توضیحاتی ارائه کرد.

سکاندار سازمان بهزیستی خارج از این سازمان انتخاب شد؟

علی‌رغم تاکید نمایندگان مجلس و جامعه هدف سازمان بهزیستی مبنی بر لزوم انتخاب ریاست سازمان بهزیستی کشور از درون این سازمان، بنابر برخی اخبار ریاست سازمان بهزیستی از بیرون از این سازمان انتخاب شده است.

تدوین شیوه‌نامه‌ برگزاری هفته ملی کودک؛ تغییر قوانین و مقررات حوزه کودک و نوجوان

مدیرکل دبیرخانه مرجع ملی حقوق کودک وزارت دادگستری در نشست هماهنگی دستگاه‌ها برای برگزاری هفته ملی کودک از تغییر قوانین و مقررات حوزه کودک و نوجوان خبر داد.

صفحه 1 از 8