چراغ سبز مسئولین یا بی مبالاتی!

بازگشت گره ترافیکی به کمربندی غربی ساری در پی بازگشایی فروشگاه زنجیره ای

گویا تلاش های فرماندار ساری در جهت رکورد زنی پروژه‌ای و اتمام طرح های برزمین‌مانده ، این بار با روی کار آمدن مجوز تاسیس و راه اندازی این فروشگاه، بی نتیجه شده است و یک بار دیگر باید شاهد بی نظمی های ترافیکی و به خطر افتادن امنیت مسافران و قفل شدن مسیر اتصال مهم ترین میادین ساری (میدان امام و میدان خزر)‌باشیم. !!!

یادداشتی از محمدرضا جلیلی درباره توهم سودمندی برخی مدیران و اثرات سویی که بر برآیند امور دارد

توهّم سودمندی و اثربخشی

خطرناکترین توهم، توهم سودمندی و مفید بودن است که برخی مدیران مبتلا به آن عارضه هستند

درباره‌ی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم

مدیرعامل اپل، تویوتا و والمارت کاندیدای ریاست جمهوری نمی‌شود

کنایه مولوی از ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری : «شکر که آن ماه را هر طرفی مشتری است!» نیست ز دلّالِ گفت، رونقِ بازار من مولوی می گوید: نگاه کنید و ببینید که همه مشتریِ “آن ماه” هستند.

رعایت اخلاق انتخاباتی مطالبه همگانی

رعایت اخلاق انتخاباتی یکی از اجزای سلامت انتخابات و مطالبه همگانی است که نامزدها، جریان‌های سیاسی و افراد حامی آنها باید آن را رعایت کنند.

درباره‌ی اهمیت شناسایی مساله اجتماعی و تمایز آن با آسیب اجتماعی در جهت برون رفت از مخاطرات و پیامدهای انحرافات در جامعه

شکاف مساله‌اجتماعی و ضرورت اعتماد به ظرف سنجش اورژانس‌اجتماعی

شکاف مساله اجتماعی از جمله موضوعات مورد توجه در چندین سال اخیر است که به طور جدی در مقیاس مطالعاتی و قرارگرفتن آن در سیر اجرایی برنامه‌ها و سیاست‌گذاری‌های کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، عنوان گردیده است. آنچه می‌تواند برنامه‌های راهبردی در بهنجارسازی اجتماعی و پیشگیری از آنومی‌ اجتماعی را به شکست بیانجامد، عدم هم‌ترازی مشکلات و مسائل اجتماعی مدنظر دولت و حاکمیت با موضوعات مورد نظر مردم است!

درباره ی لزوم درنظرگرفتن رویکردی واقعی و مدبرانه در مقابل موسیقی خیابانی و اقبال نوجوانان و جوانان به این سبک هنری

خوف و رجای موسیقی خیابانی به مثابه ی فرصتی توسعه ای، نه نوعی از آسیب اجتماعی

در طول تاریخ هنر موسیقی به مثابه میراث و هویت فرهنگی هر جامعه ای، نه صرفا به عنوان یک بخش هنری بلکه به موجب میزان توجه سیاسی اجتماعی حاکمیت به این مقوله، منشا اثر در آن جامعه در بسیاری از موارد از جمله کنش های سیاسی اجتماعی نوجوانان و جوانان و بازآفرینی های هنری بوده است. یکی از کنش های اجتماعی موسیقی تحت پدیده ی موسیقی خیابانی بروز و ظهور یافت که در طول حیات کلاسیک و مدرن خود ، به سبب نیاز احساسی ـ اجتماعی و سیاسی جوامع و رسالت خود در انتقال پیام با زبان هنر به مردم، دستخوش تغییرات مختلف اعم از بعد محتوا، متن و قالب از دوره ی نقالی و معرکه گیری تا ظهور گونه های نوین گردید.

درباره ی لزوم مداخله مددکاران اجتماعی در بحران ناشی از فقدان ناگهانی دولتمردان

حمایت اجتماعی حقی عمومی در بحران های سیاسی اجتماعی

در طی قرارگیری جامعه در شرایط بحرانی ناشی از فقدان و از دست رفتن رجال و شخصیت های سیاسی مهم یک کشور علاوه بر بیم ناشی از به خطر افتادن امنیت و تمامیت مرزی یک کشور، نگرانی های برآمده از امکان ایجاد چند قطبی شدن جامعه، به مخاطره افتادن چرخه اقتصادی، معلق ماندن پروژه های مهم عمرانی، فرهنگی و اقتصادی، دلواپسی بابت سرنوشت امورات منتسب به شخصیت مذکور، تغییر چهره و برنامه های استراتژیک کشور و .. ، همگی از جمله دغدغه هایی هستند که آحاد مردم با آن دست و پنجه نرم کرده و تا مادامی که کنترل و مدیریت بحران با رویکرد حمایت اجتماعی شکل نگیرد نمی توان داعیه فائق آمدن بر این بحران را داشت.

دلگویه های دکتر هادی ابراهیمی با « رئیس جمهور شهید» و « مردم ایران »

رسانه ملی و دشواری رسالت انعکاس سلسله زیبایی ها و شکوهمندی های یک تشییع تاریخی

دکتر هادی ابراهیمی دانشیار علوم سیاسی دانشگاه و مدیرکل صدا و سیمای مازندران ، در آستانه روز تشییع رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی در دلگویه ای خواندنی ، از مقام شامخ خادم الرضا و سیدالشهدای خدمت تجلیل کرد .

درباره ی لزوم تغییر رویکرد کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه

آسیب های اجتماعی نوپدید محصول روش های نادرست مقابله با آسیب های اجتماعی قبلی

اگر بخواهیم به بررسی علل و عوامل احتمالی بروز کجروی های اجتماعی در ایران بپردازیم به طور کلی عوامل معطوف به شرایط فردی، شخصیتی، محیطی، اجتماعی و اقتصادی با نیم نگاهی به آمایش سرزمینی نقش بسزایی در اینخصوص ایفا می نمایند؛ اما براستی روش های کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی که تاکنون جهت مدیریت آسیب ها و بهنجار سازی اجتماعی بر اساس کنترل اجتماعی صورت پذیرفته تا چه میزان در این باره بازدارنده بوده و توانسته اقدامات پیشگیرانه، مداخله ای و بازتوانی را به نمایش بگذارد؟؟

راهکار سند تحول برای پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد چیست؟

سند تحول قضائی راهبرد «هم‌افزایی در تصمیم‌گیری و اتخاذ تدابیر مناسب در مورد پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد» را به عنواه راه حل برای رفع مشکل این پرونده‌ها تعیین کرده است.

شوک بزرگ به قلدرهای انتخاباتی در مرکز مازندران

همت عالی رجال ساروی شایعات را پایان داد

شهرستان ساری به عنوان مرکز استان از این حیث جز حوزه های انتخابیه مورد توجه، مهم و با اهمیت از لحاظ تکاپوهای انتخاباتی و توجه رجال و سیاسیون به احزاب، گرایش های سیاسی و کاندیداهای موفق در جریان رقابت سیاسی می باشد.

زنان حلقه ی مفقوده در توسعه ی سیاسی استان‌مازندران

اگر بخواهیم کتاب سیاسی مازندران را ورق بزنیم همواره به روزهای باشکوهی خواهیم رسید که زنان به مانند مردان چه بسا برخی مواقع از آنان‌ نیز پیش تر، در مسیر تحول گرایی و تغییر سیاست های غلط گام برداشته و منشا اثر بوده اند.