آیا ایران از پیچ تاریخی "هوش مصنوعی" صحیح و جامع عبور میکند؟

در حالی که جهان با سرعتی شگفت‌انگیز در حال توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی و جذب سرمایه‌گذاری‌های کلان هستند، ایران همچنان با ساختارهای غلط و اشتباهات سندنویسی دست‌وپنجه نرم می‌کند؛ در این مصاحبه به بررسی وضعیت هوش مصنوعی در ایران پرداخته‌ایم.

بررسی نسبت عدالت آموزشی در مدارس ایران در گفتگو با محمود مهرمحمدی؛

سراب مدارس خصوصی و ایده‌هایی که نیست!

امروزه تقاضا برای مدارس خصوصی نزدیک به ۱۰۰ درصد است. به این معنی که عده قلیلی امکان دسترسی به این امکان را دارند و عده زیادی حسرت می‌خورند که فرزندانشان امکان تحصیل در مدارس خصوصی را ندارند. مشکل اصلی مدارس خصوصی نیستند؛ بلکه مشکل اصلی حسرتی است که در قاطبه والدین به دلیل تفاوت بین مدارس خصوصی و دولتی وجود دارد.

گزارشی تحلیلی از وضعیت

جمعیت کشور؛ از تحدید تا تشویق در سیاست‌های فرزندآوری

حفظ جمعیت جوان یکی از مهم‌ترین منابع ثروت ملی هر کشور و در حقیقت یک امتیاز ملی است. با این حال مرور شاخص‌های متعدد در حوزه جمعیت و فرزندآوری چون رشد جمعیت، تعداد موالید، میزان ناخالص موالید، میزان باروری عمومی و زناشویی، مرتبه فرزند و... نشان می‌دهد کاهش فرزندآوری به یک الگوی غالب در کشور تبدیل شده است.

کاهش جرایم اقتصادی از رهگذر اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات

قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول به عنوان یک رویکرد جدید از سوی قانونگذار برای حل معضلات مربوط به اسناد عادی و معاملات غیرمنقول به تصویب رسید و اجرای این قانون پیشرو می‌تواند بسیاری از جرایم اقتصادی ناشی از وجود اسناد عادی را کاهش دهد.

وزیر آموزش و پرورش:

هیچ فردی بدون کلاس و مدرسه نمی‌ماند/ رد آمار دانش‌آموزان ثبت‌نام نشده

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه خانواده‌ها نگران ثبت‌نام فرزندان خود نباشند، گفت: قول می دهم که هیچ دانش‌آموزی بدون کلاس و مدرسه نماند و همه دانش‌آموزان در مدارس ثبت‌نام شوند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست:

رویکرد سازمان محیط‌زیست در مواجهه با جرایم پیشگیرانه خواهد بود

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: رویکرد ما در سازمان حفاظت محیط‌زیست هماهنگ با دستگاه قضایی یک رویکرد پیشگیرانه در مواجهه با جرایم محیط‌زیستی خواهد بود.

ضرورت تدوین راهبردهای پیشگیری از خودکشی در کشور

استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه همکاری بین‌بخشی یک اصل در تدوین راهبردهای پیشگیری از خودکشی است، گفت: این پدیده قابل پیشگیری است.

بخشنامه جدید دادستان کل کشور در مورد کودکان بازمانده از تحصیل

دادستان کل کشور در راستای پایش و نظارت بر فرایند آموزش کودکان و نوجوانان بازمانده از تحصیل خطاب به دادستان‌های سراسر کشور بخشنامه‌ای صادر کرد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده:

ورود بیشتر زنان به اکوسیستم دانش‌بنیان ضروری است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: ورود بیشتر زنان به اکوسیستم دانش‌بنیان ضروری است و باید تلاش حداکثری برای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای این موضوع انجام شود.

چه کسانی با ۳۵ سال خدمت بازنشسته می‌شوند+ جدول

بر اساس آنچه در قانون برنامه هفتم پیشرفت به دستگاههای اجرایی ابلاغ شد، افزایش سن بازنشستگی تا حداکثر ۳۵ سال خدمت امکان‌پذیر است.

فاصله­ بین ازدواج تا تولد اولین فرزند زوجین در کشور

رئیس موسسه تحقیقات جمعیتی کشور با استناد به پژوهشی درخصوص فاصله بین ازدواج زوجین تا تولد اولین فرزندشان، میانگین فاصله بین ازدواج تا تولد اولین فرزند در زوجینی که در طول زندگی مشترک‌شان حداقل صاحب یک فرزند شده‌اند را ۳ سال و ۵ ماه اعلام کرد.

در گفت‌وگو با زهرا رحیمی پیرامون عدالت آموزشی بیان شد؛

به‌جای متنوع‌سازی مدارس به غنی سازی آموزش توجه شود

برای تحقق عدالت آموزشی برداشتن دو گام نیاز است: در گام اول باید حداقلی از آموزش را چه به لحاظ منابع آموزشی و چه به لحاظ منابع مالی و منابع انسانی برای همه افراد جامعه تدارک دید و در گام دوم باید متناسب با توانمندی ها و علاقه مندی های هر شخص، آموزش متفاوتی برای او ارائه شود

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد؛

تعیین تکلیف تصحیح اوراق امتحانات شهریورماه/ تحلیل نتایج کنکور ۱۴۰۳

وزیر آموزش و پرورش در جلسه ستاد پروژه مهر بر دو موضوع تعیین تکلیف تصحیح اوراق امتحانات شهریورماه و تحلیل نتایج کنکور ۱۴۰۳ تاکید کرد.

مدیر توسعه کمی و کیفی کودکستان‌ها:

پلمب مهدهای کودک بدون مجوز از مهر/ خانواده‌ها شهریه اضافه را اطلاع دهند

مدیر کل توسعه کمی و کیفی کودکستان‌های سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک وزارت آموزش‌ و پرورش‌ از پلمب مهدهای کودک بدون مجوز از مهر امسال خبر داد و گفت: خانواده ها در صورت اخذ شهریه بیشتر توسط کودکستان‌ها از طریق سامانه شکوا اطلاع‌رسانی کنند.

قسمت اول

شارنتینگ چیست و چه آسیب‌هایی دارد؟

اشتراک‌گذاری زندگی کودکان توسط والدین در فضای مجازی، که به عنوان "شارنتینگ" شناخته می‌شود، می‌تواند تأثیرات بلندمدتی بر شکل‌گیری هویت و حریم خصوصی کودکان داشته باشد.

صفحه 2 از 8