در گفت‌وگو با زهرا رحیمی پیرامون عدالت آموزشی بیان شد؛

به‌جای متنوع‌سازی مدارس به غنی سازی آموزش توجه شود

برای تحقق عدالت آموزشی برداشتن دو گام نیاز است: در گام اول باید حداقلی از آموزش را چه به لحاظ منابع آموزشی و چه به لحاظ منابع مالی و منابع انسانی برای همه افراد جامعه تدارک دید و در گام دوم باید متناسب با توانمندی ها و علاقه مندی های هر شخص، آموزش متفاوتی برای او ارائه شود

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد؛

تعیین تکلیف تصحیح اوراق امتحانات شهریورماه/ تحلیل نتایج کنکور ۱۴۰۳

وزیر آموزش و پرورش در جلسه ستاد پروژه مهر بر دو موضوع تعیین تکلیف تصحیح اوراق امتحانات شهریورماه و تحلیل نتایج کنکور ۱۴۰۳ تاکید کرد.

مدیر توسعه کمی و کیفی کودکستان‌ها:

پلمب مهدهای کودک بدون مجوز از مهر/ خانواده‌ها شهریه اضافه را اطلاع دهند

مدیر کل توسعه کمی و کیفی کودکستان‌های سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک وزارت آموزش‌ و پرورش‌ از پلمب مهدهای کودک بدون مجوز از مهر امسال خبر داد و گفت: خانواده ها در صورت اخذ شهریه بیشتر توسط کودکستان‌ها از طریق سامانه شکوا اطلاع‌رسانی کنند.

قسمت اول

شارنتینگ چیست و چه آسیب‌هایی دارد؟

اشتراک‌گذاری زندگی کودکان توسط والدین در فضای مجازی، که به عنوان "شارنتینگ" شناخته می‌شود، می‌تواند تأثیرات بلندمدتی بر شکل‌گیری هویت و حریم خصوصی کودکان داشته باشد.

سازمان ثبت احوال کشور:

ثبت بیش از ۱۶ هزار ولادت چند قلو در کشور

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست:

به صورت ویژه تخریب جنگل‌های الیمالات را پیگیری می‌کنیم

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با انتشار پیامی درباره تخریب جنگل‌های الیمالات تاکید کرد به صورت ویژه این موضوع را پیگیری می‌کنیم.

رفتن! ابعاد، علل، ریشه‌ها و پیامدهای پدیده مهاجرت در ایران؛

میل «مهاجرت» بهانه‌ای برای رفتن یا ناامید از ماندن؟

به طور متوسط سالیانه ۶۵ هزار نفر از ایران به کشورهای دیگر مهاجرت می‌کنند. از این تعداد، حدود ۶ هزار نفر به عنوان کارآفرین بوده یا در حوزه کسب و کارها فعالیت می‌کنند. همچنین، بیش از ۲ میلیون نفر ایرانی در کشورهای دیگر ساکن هستند. از این تعداد، بیش از ۳۹۷ هزار نفر در آمریکا زندگی می‌کنند و بیش از ۲۱۳ هزار نفر به کانادا مهاجرت کرده‌اند. ایران رتبه هفدهم را در مهاجرت دانشجویان دارد.

نقدی بر یک‌جانبه‌نگری در سیاست‌گذاری خانواده در ایران؛

آنها دیگر نمی‌خواهند خانه‌دار باشند!

در حال حاضر نمی‌توان حضور اجتماعی زنان در بخش اقتصاد و آموزش عالی را نادیده گرفت. هرچند این دو بخش نیز چالش‌ها و مشکلات زیادی دارند و به معنای واقعی کلمه نتوانسته‌اند عزت و کرامت زنان را تأمین و جایگاه مطلوبی را برای آنان ترسیم کنند؛ اما رویکردی که نقش خانوادگی را تنها برای زنان تعریف می‌کند، قادر به حل جمع نقش خانوادگی و اجتماعی برای زنان نیست.

هشدار پلیس فتا

به هموطنان فریب «وام آسان و سودهای هنگفت سرمایه گذاری» را نخورید

رئیس اداره فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا نسبت به کلاهبرداری با ترفند «پرداخت وام یا سرمایه‌گذاری» به مردم هشدار داد و از هموطنان خواست که فریب تبلیغات اینچنینی را در فضای مجازی نخورند.

معاون اول قوه قضائیه: همه بستر‌های فسادآمیز از بیکاری است

حجت‌الاسلام خلیلی با بیان اینکه همه بستر‌های فسادآمیز از بیکاری است، گفت: چراکه نفس انسان همیشه مشغله دارد و انسان را به مشغولیت وادار می‌کند و وقتی نفس مرکب شود انسان را به سرانجام بد که همان فساد است، می‌رساند.

باید و نبایدهای یک بخشنامه؛ آیا اجبار معلمان به ادامه خدمت قانونی است

کمبود معلم موضوعی است که از سال‌ها قبل زنگ خطر آن به صدا درآمد و مسئولان نظام آموزشی اعلام کرده بودند که سونامی این بحران تا سال ۱۴۰۴ گریبان وزارت آموزش و پرورش را می‌گیرد.

اندیشکده رهیافت در یادداشتی مطرح کرد؛

بررسی تأثیر ساختارهای اجتماعی بر کاهش نرخ فرزندآوری در جامعه

در این یادداشت به ساختارهای اجتماعی و نقش آنها در تمایل افراد به فرزندآوری بحث شد. ذکر گردید ساختاری که افراد متأهل و صاحب فرزند را به دلیل این کارشان تنبیه می کند و از طرفی شرایط را به شکلی فراهم می کند که افراد کم تقید با سهولت بیشتری در موقعیت های شغلی و تحصیلی قرار میگیرند و پیشرفت می کنند نمی تواند انتظار داشته باشند به جوانی جمعیت برسد

خبرگزاری إسلام أون لاين در یادداشتی مطرح کرد؛

تخیل کودک؛ ثروتی که باید سرمایه گذاری در آن را یاد بگیریم

تخیّل، این نعمت الهی که خداوند به انسان عطا کرده است و او را از سایر مخلوقات متمایز کرده، این انرژی که پشت بسیاری از جهش‌هایی قرار دارد که چهره‌ی دنیا و زندگی مردم را در طول تاریخ و در زمان حاضر تغییر داده است. این نعمت گران‌بها به دلایل متعدد و در سایه‌ی شرایط گوناگون به نقمت تبدیل شده است! و مسئله برای فرزندانمان خطرناک شده است، زیرا تخیل کودک ثروتی است که باید بیاموزیم چگونه آن را به کار گیریم نه اینکه آن را نابود کنیم.

فراز و فرودهای هویت‌یابی و هویت‌سازی نوجوانان در گفتگو با مصطفی کوچکزائی/ بخش اول؛

نوجوان امروز، خودش نیست!

اگر نسل شما که احتمالاً یک میلیون یا دو میلیون یا ده میلیون از جمعیت ایران باشد که همه دوست دارید یوتیوبر باشید، پس چه کسی پزشک شود؟ چه کسی مکانیک شود؟ چه کسی فیزیک هسته‌ای بخواند؟ اصلاً چه کسی نانوا شود؟ به چه دلیلی همه یوتیوبر شدن را دوست دارند؟

برنامه مدیریت تغییر اقلیم، ضامن سازگاری کشور با اثرات آن/سند بالادستی برای اجرای طرح‌ها

تغییر اقلیم عواقبی مانند وقوع سیل‌های مخرب، آتش‌سوزی‌های مهیب، خشکسالی، خشک شدن تالاب‌ها و ایجاد کانون‌های گرد و غبار را به همراه دارد که با هدف کاهش اثرات این پدیده، تهیه برنامه مقابله با تغییر اقلیم در برنامه هفتم پیشرفت آمده و تهیه آن با تشکیل کارگروه‌های مختلف آغاز شده است.

صفحه 2 از 8